Däckverkstad i Herrljunga ska se över min bils däck

Däckverkstad i Herrljunga ska se över min bils däck

Hej på er denna gråmulna fredag

Idag måste jag köra min bil till vår däckverkstad i Herrljunga för jag märker att när jag bytte till sommardäcken så tappar de luft väldigt fort, så jag tror att jag kanske behöver byta däck. Det är i alla fall skönt att ha en däckverkstad på hemmaplan så att jag inte behöver köra så långt med dåliga däck. Bilar är väldigt bra och en bekvämlighet, när de funkar som de ska. När något krånglar så hade man nästan hellre klarat sig utan bil. Men när man bor en bit ut på landet så som Herrljunga och det inte går särskilt mycket bussar eller tåg så behöver man bil för att det ska fungera att ta sig till och från jobbet till exempel.

Jag slutar vid lunch idag så då ska jag lämna in bilen så att de får kolla på däcken. Min lilla bil fungerar så bra i övrigt så skulle det bli att jag får skaffa nya däck så gör det inget, då vet jag ju att de ska hålla i flera år. Eftersom jag ska lämna in bilen så blir det en lugn helg hemma, men det passar bra för det känns som att det har varit ganska mycket flängande och sånt det sista så det ska faktiskt bli skönt att inte kunna åka någonstans.

Annars är det ju ofta så att man känner att man ska hinna göra allt det där och träffa alla som man kanske inte hinner göra under veckan. Men denna helgen har jag en riktigt bra anledning att stanna hemma. Egentligen ska man väl inte behöva en särskild anledning för det, men jag har lite svårt att säga nej ibland så därför är det bra för mig. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag! 


Kommentarer är stängda.