MVF Byggkonsult AB

MVF Byggkonsult AB

God dag på er alla och välkomna till bloggen igen. Det är mycket nu med den här verkstaden som håller på att byggas. Äntligen ska jag starta mitt eget företag inom fordonsbranschen där jag ska ge service till olika slags fordon. Jag har arbetat som bilmekaniker i alla år som anställd, nu blir jag herre i mitt eget hus och om tre veckor tar jag emot de första kunderna. Det har personligen varit oerhört viktigt för mig att redan i början av processen på det här nybygget få hjälp med mina bygglovsritningar i Huddinge så att jag skulle få ett godkänt bygglov. Jag gjorde helt rätt i att inte hålla på och krångla med det här på egen hand, så vad jag gjorde var att jag tog hjälp av ett företag som är experter på att hjälpa folk med deras bygglovsritningar i Huddinge så att de får igenom sina bygglov. Jag tänkte att jag ville skriva och tala om för er som eventuellt också behöver den här hjälpen att ni i så fall kan få hjälp av ett företag som heter MVF Byggkonsult AB. Det här företaget har möjlighet att hjälpa er som i likhet med mig behöver hjälp med bygglovsritningar i Huddinge, men även om ni behöver hjälp i någon annan del av Stockholm så kan de säkert hjälpa även er. Jag har mött så många människor, både privatpersoner men också företage som har haft stora problem med att få igenom godkända bygglov och det hade inte behövt vara ett problem om de redan från början tagit professionell hjälp. Jag hoppas att ni tyckte att den här informationen var intressant och som jag säger, tveka inte att höra av er till MVF Byggkonsult AB så fort som möjligt när ni planerar något bygge. 


Kommentarer är stängda.